Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Arkiv måned: februar 2014

Bifil♥

09.02.2014 @ 21:47 i Blogg 18 kommentarer


Hellu!♥
hakke blogga på lenge... men jeg vil ikke skrive ting på facebook om dette.. tar det heller her.. alle venna mine vet at jeg er bifil. tror jeg ;P haha;* 

Overskriften sier vel litt om hva det kommer til å handle om..
Å være bifil kan være tøft... Jeg har gjort en god del feil når det gjeler å være bifil..
og jeg har ikke lært den første gangen. men nå har jeg faktisk lært hva jeg ikke skal gjøre igjen.. man lærer av sine egne feil..

Jeg har mista de venna jeg gjore den feilen mot og jeg forstår de godt... men jeg angrer noe så grusomt akk nåå på de feilene jeg gjore.. skjønner nå at det blir litt dum  å kysse noen som ikke er bifile.. men ja.. 
Jeg har enda venner som enda stoler på meg og ikke blir sure på meg når jeg gjør en feil. men visse personer som jeg har gjort den feilen mot skjønner ikke at jeg gjore en feil og at jeg ikke mente det vondt.. men ja..<3 Aner ikke hvor lenge jeg har vært det.. men den tia jeg ''kom ut av skapet'' for å si det sånn så har folk trekt seg litt unna og det skjønner jeg joo.

men de venna som respekter meg har jeg enda som venner. og jeg er Lykkelig som har de venna jeg virkelig kan stole  påå! Jeg har ikke gjor den feilen mange anger.. bare mot 2-3.. og det er alt for mye for min del.. jeg anger SYKT.. men det er ikke noe jeg får gjort noe med nåå, men får ta tia som kommer..<3 og rykter går.. og det ødelegger meg litt men jeg kan ikke bestemme selv om jeg skal være bifil eller ikke..

har opplev at folk ikke godtar at jeg er bifil og at folk prøver og ødelegge meg med og skrive på sider jeg bruker på skola sånn som Prezi eller hva enn nå det heter.. og jeg har funnet en lapp som det står '' Linn er bifil'' på...
men jeg tar det ikke så langt innpå meg..
faktisk så er jeg stolt av og være bifil! og jeg driter i om jeg mister venner, at folk trekker seg unna eller sprer rykter om at jeg kysser jenter og er bifil og alt sånn..
jeg har venner som stoler på meg og faktisk godtar mine feil.. 
og de gangene jeg har gjort feil.. er da jeg har likt den personen ellerså er det bare fordi jeg har lyst til å kysse.. akk det høres jævlig feil ut.. men jeg skal aldri gjøre den feil en jævla gang til!

Har ei venninne som faktisk jeg kan kysse uten at hu blir sur.. og uten at jeg mister henne.
hu er  en utrolig go venninne og vi kysser på en Venne måte.. 
jeg er utrolig glad i hu og hu godtar at jeg kysser hu og hu vil tilogmed kysse..<3

Vi har vært venner i litt over 1 år og vi er allerede ''Søstre'' 

 Jeg lar ingen ting forandre meg.. skal jeg bare sånn plutselig slutte og være bifil så er ikke jeg meg selv lenger.. jeg er bifil og jeg FORBLIR bifil.. så gjør enn nå hva du vil men det forandrer ikke meg!
Jeg er stolt over å være bifil.. men hater og gjøre mine feil mot mine gode venner.. men ekte venner kommer tilbake..<3 og falske kommer ikke! driter jeg i.. <3 har verdens bestevenner og verdens beste familie så jeg står for mitt og forblir bifil uannsett hva!!<3

- Linn♥
Love u Anne-Grete♥ Bestejentami♥ verdens herligste bestevenninne♥ 
 

  • Sweetbaby 14, Alvdal
    Hey, jeg er ei jente på 14 år,snart 15,jeg blogger om alt!<3 F.eks. fritiden,bilder,venner,osv! Takk for at du stakk innom bloggen min<3 en kommentar hadde vært koselig! kommenterer alltid tilbake!<3
  • Innhold 2
  • Innhold 3

Widgets

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits